SEKSJON 1 – HVA GJØR VI MED DINE OPPLYSNINGER?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.

Når du surfer på nettstedet vårt mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet. E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om nettstedet vårt, nye produkter og tjenester og andre oppdateringer.

Vi forbeholder oss retten til å utgjøre og utlevere personlige opplysninger eller gi deg til politimyndighet eller andre statlige tjenestemenn, ettersom vi, etter eget skjønn, anser nødvendige for å overholde gjeldende lov eller på forespørsel enhver statlig enhet eller et byrå .

SEKSJON 2 – SAMTYKKE

Hvordan får du mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekreft kredittkortet ditt, bestill en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, samtykker du i at vi samler din personlige informasjon og bruker den bare av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg ut samtykket mitt?

Hvis du, etter at du har logget inn, mister deg, kan du trekke samtykket fra deg for å kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av informasjonen din, når som helst ved å kontakte oss på https://www.wifiduoboostnorge.com/kontakt-no/

SEKSJON 3 – OPPLYSNING

Vi kan avsløre dine personlige opplysninger dersom vi etter loven er pålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

SEKSJON 4 – BETALING

Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av nettstedet vårt og dets tjenesteleverandører.

SEKSJON 5 – TJENESTE DELTJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandører som brukes av oss, bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.

Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateways og andre betalingstransaksjonsprosessorer, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må levere til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres personvernregler slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.

Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon enn enten du eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger.

Når du forlater nettstedet vårt eller omdirigeres til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av denne personvernreglene eller våre websides vilkår for bruk.

lenker

Når du klikker på koblinger på nettstedet vårt, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

SEKSJON 6 – SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er uheldigvis mistet, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt. Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere aksepterte industristandarder.

SEKSJON 7 – SAMTYKKE ALDER

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du er minst en alder av flertall i din stat eller bostedsby, eller at du er flertalsalderen i din stat eller bostedsområde, og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindre avhengige til å bruke dette nettstedet.

SEKSJON 8 – ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk det ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi gi deg beskjed her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den. Hvis vårt selskap er anskaffet eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eiere, slik at vi kan fortsette å selge produkter eller tjenester til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt oss på https://www.wifiduoboostnorge.com/kontakt-no/