OVERSIKT

Denne nettsiden www.wifiduoboostnorge.com (“Site”) tilbys av Wifi DuoBoost fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader angitt her. Ved å besøke nettstedet vårt inngår du i vår “Service” og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser (“Vilkår for bruk”, “Vilkår”), inkludert de ytterligere vilkårene og retningslinjene som er referert her og / eller tilgjengelig ved hyperkobling . Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Les disse brukerbetingelsene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen deler av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter utskriften av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene “vi”, “oss” og “våre” til selskapet. Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene “vi”, “oss” og “våre” til selskapet.

SEKSJON 1 – WEBSITE VILKÅR

Ved å godta disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst en alder av flertall i din stat eller bostedsby, eller at du er flertallet i flertallet i din stat eller bostedsområde, og du har gitt oss ditt samtykke til tillat noen av dine mindre avhengige å bruke dette nettstedet.

Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål, eller kan du i bruken av Tjenesten bryte loven i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen ødeleggende kode.

Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

SEKSJON 2 – GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til enhver av hvilken som helst grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endres for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte deler av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller enhver kontakt på nettstedet som tjenesten leveres til, uten skriftlig skriftlig tillatelse fra oss. .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld, og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 – NØYAKTIGHET, KLASSIFIKASJON OG TIDLIG INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stole på eller brukes som eneste grunnlag for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer rettidige informasjonskilder. Ethvert avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon, nødvendigvis, er ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår side. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 – TREDJEPARTLINKER

Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via vår Service, kan inneholde materiale fra tredjeparter. Tredjepartslinker på dette nettstedet kan henvise deg til tredjepartstjenester eller nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ikke ansvar eller ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst se nøye på tredjeparts retningslinjer og rutiner, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

SEKSJON 5 – BRUKERBESKRIVELSER, TILBAKEBETALING OG ANDRE INNLEDELSER

Hvis du på forespørsel sender visse bestemte innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, post, eller på annen måte (kollektivt, “kommentarer”), godtar du at vi, når som helst, kan begrense, redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du sender til oss på ethvert medium. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) for å opprettholde eventuelle kommentarer i selvtillit; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi avgjør etter eget skjønn, være ulovlige, støtende, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte anstrengende eller krenker partens immaterielle rettigheter eller disse vilkårene .

Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil kræve noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du er dessuten enig i at dine kommentarer ikke vil inneholde injurisk eller ellers ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som å være noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer fra deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 6 – INTELLEKTUAL EIENDOM

Nettstedet inneholder innhold eid eller lisensiert av Selskapet (“Innholdet”). Innholdet er beskyttet av opphavsrett, varemerke, patent, forretningshemmelighet og andre lover og selskapet eier og beholder alle rettigheter i innholdet og tjenesten. Du vil ikke fjerne, endre eller skjule noen opphavsrett, varemerker, servicemerker eller andre eiendomsrettigheter som er innlemmet i eller ledsager innholdet, og du vil ikke reprodusere, modifisere, tilpasse, forberede avledede arbeider basert på, utføre, vise, publisere, distribuere, overføre, kringkaste, selge, lisensiere eller på annen måte utnytte innholdet.

Selskapets navn og logo er varemerker for Selskapet, og må ikke kopieres, etterlignes eller brukes helt eller delvis uten skriftlig tillatelse. I tillegg er alle sidens overskrifter, tilpasset grafikk og skript tjenestemerker, varemerker og / eller handelsklær av Company, og må ikke kopieres, etterlignes eller brukes helt eller delvis uten skriftlig tillatelse fra Firma.

SEKSJON 7 – ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON

Ved å bruke nettstedet vårt eller ved hjelp av tjenesten, samtykker du i å motta kommunikasjon fra oss elektronisk. Selv om vi kan velge å kommunisere med deg på annen måte, kan vi også velge å bare kommunisere med deg elektronisk via e-post eller ved å legge ut meldinger på nettstedet. Du samtykker i at alle avtaler, merknader, opplysninger og annen kommunikasjon som vi sender elektronisk til deg, tilfredsstiller ethvert juridisk krav om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

SEKSJON 8 – PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For mer detaljer, vennligst se vår personvernpolicy.

SEKSJON 9 – FEIL, UAKKYHETER OG UTSLIPP

Av og til kan det være informasjon på vår side eller i Tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan forholde seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og for å endre eller oppdatere informasjon eller avbestille bestillinger hvis noen opplysninger i Tjenesten eller på en hvilken som helst relatert nettside er unøyaktige når som helst uten varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med unntak av lovens krav. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato brukt i Tjenesten eller på en relatert nettside, bør tas for å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside er blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 10 – FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er du forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ethvert ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i eventuelle ulovlige handlinger (c) å bryte med internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige bestemmelser, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller bryte våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter (e) å chikanere, misbruke, fornærme, skade, fornærme, fornærme, diskutere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning (f) å sende falsk eller villedende informasjon (g) å laste opp eller overføre virus eller annen form for ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller av en relatert nettside, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger fra andre (i) til spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke noen av de forbudte brukerne.

SEKSJON 11 – ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, garanterer at din bruk av nettstedet vårt eller tjenesten blir uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av nettstedet eller tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.

Du er helt enig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er helt alene. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig er oppgitt av oss) gitt “som det er” og “som tilgjengelig” for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, enten uttrykke eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-overtredelse. Under ingen omstendigheter skal Selskapet, våre styremedlemmer, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlig for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffbare, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapte fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (inkludert forsømmelse), strengt ansvar eller annet, som oppstår som følge av din bruk av noen av tjenestene eller produkter som er anskaffet ved bruk av tjenesten eller for andre krav som på noen måte er relatert til bruken av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller Eventuelle tap eller skader av noe slag som oppstår som følge av bruken av tjenesten eller innhold eller produkt som er lagt inn, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de er informert om muligheten deres. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses til det maksimale omfanget loven tillater.

SEKSJON 12 – SKADER

Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holdes ufarlig for Selskapet og vår forelder, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig fra krav eller krav, inkludert rimelige advokatavgifter, som er gjort av tredjepart på grunn av eller som følge av brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder ved referanse eller brudd på lov eller rettigheter til tredjepart.

SEKSJON 13 – SIKKERHET

I tilfelle at enhver bestemmelse i disse vilkårene er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, skal denne bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke håndhevbare delen skal anses å være adskilt fra disse vilkårene Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenstående bestemmelser.

SEKSJON 14 – AVSLUTNING

Forpliktelsene og forpliktelsene til partene som oppstår før utløpsdatoen skal overleve opphør av denne avtalen for alle formål.

Disse Servicevilkårene er effektive med mindre og til opphørt av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene for bruk ved å varsle oss om at du ikke lenger vil bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du i vår eneste dom mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, for å overholde noen vilkår eller bestemmelser i disse vilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp påfaller til og med dato for oppsigelse; og / eller tilsvarende kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av den).

SEKSJON 15 – HELE AVTALE

Mangelen på at vi skal utøve eller håndheve enhver rett eller bestemmelse i disse Servicevilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av slik rett eller bestemmelse.

Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med Tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av Tjenesten, erstatter eventuelle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

SEKSJON 16 – LOVGIVNING

Disse Servicevilkårene og eventuelle særskilte avtaler der vi gir deg Tjenester, skal være underlagt og tolket i samsvar med Litauens lovgivning og du samtykker i Litauens domstols eksklusive jurisdiksjon.

AVSNITT 17 – ÆNDRINGER TIL SERVICEVILKÅR

Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke vår nettside med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside eller Tjenesten etter at du har postet noen endringer i disse vilkårene, innebærer godkjenning av disse endringene.

SEKSJON 18 – KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om vilkårene for bruk bør sendes til oss på https://www.wifiduoboostnorge.com/kontakt-no/