Wifi DuoBoost i Norge

Ikke betal ekstra for å oppgradere internettplanen din – bestill Wifi DuoBoost i stedet og nyt utrolige forbedringer i din WiFi-hastighet med GRATIS FRAKT i Norge!

Wifi DuoBoost er kun tilgjengelig på nett – du er kun garantert det beste tilbudet når du kjøper fra den offisielle nettsiden.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut fraktopplysningene på nettsiden, betale for bestillingen din og la oss gjøre resten!

OM WIFI DUOBOOST

Det er ikke så mange ting som er mer irriterende enn en lav internetthastighet og WiFi «dødsoner» rundt i huset ditt… Det tar uendelig mye tid å laste inn et enkelt nettsted, videobuffering tar så lang tid at du ikke en gang vil se den lenger, og stadig «brudd» i videosamtaler gir uendelig frustrasjon i stedet for lykke. Høres det kjent ut? Så er det en perfekt løsning som løser alle disse irriterende problemene på få sekunder – og den kalles Wifi DuoBoost!

Denne kompakte, men kraftige enheten lar deg øke WiFi-hastigheten og rekkevidden ved å «gripe» et signal fra ruteren din og forsterke den til å nå frem til alle hjørnene i huset!

HVA GJØR WIFI DUOBOOST SPESIELT?

Hvis du opplever en treg internettforbindelse, har du sannsynligvis allerede prøvd mange forskjellige måter å fikse det på. De fleste løsningene som kan fikse WiFi «dødsoner», for eksempel å flytte ruteren, bytte til en annen WiFi-kanal eller bruke en kablet tilkobling er ikke bare upraktisk, men også komplisert eller til og med umulig for enkelte. Det hjelper sjeldent å ringe internettleverandøren din, og de vil alltid at du skal betale mer for å oppgradere den allerede dyre tjenesten… og selv da blir ikke det bedre!

Wifi DuoBoost er kompakt i størrelsen, men fungerer veldig bra. Det er oftest flere enheter som bruker WiFi under samme tak – selv ikke dette er et problem med denne geniale enheten. Det beste med Wifi DuoBoost er at du ikke trenger spesiekunnskap eller ekstra utstyr for å få det til å fungere – det kobles sammen og fungerer med din eksisterende ruter bare ved å koble den til stikkontakten. Din WiFi-hastighet og dekning forbedres øyeblikkelig over hele huset og du behøver ikke å betale mer til din internettleverandør.

HVORDAN FUNGERER WIFI DUOBOOST?

Signalet til de fleste rutere i dag er vanligvis for svakt til å imøtekomme behovene til moderne hjem. Ikke bare fungerer det dårlig å bruke med mer enn en enhet, det går vanligvis ikke engang gjennom kraftigere vegger, flere etasjer eller forskjellige andre hindringer…

Du vet sikkert hva dette betyr – lange lastetider, videobufring, dårlig tilkobling… Wifi DuoBoost løser tilkoblingsproblemene dine i tre enkle steg:

 • Plugg enheten til et hvilket som helst stikkontakt i huset ditt (tips: fungerer enda bedre når det er koblet omtrent halvveis mellom “dødpunktet”);
 • Koble til din ruter;
 • Nyt raskt internett i hvert hjørne av huset ditt!

Men hvordan fungerer det, tenker du kanskje? Wifi DuoBoost er både en nyskapende WiFi-ruter og kraftig forsterker i en liten boks – den mottar ditt allerede eksisterende WiFi-signal, dobler rekkevidden på høyere frekvenser enn hva ruteren klarer, og distribuerer så sterkere og raskere signaller rundt om i huset ditt! Det er så enkelt!

HOVEDFUNKSJONER

 • Gjør ditt WiFi-signal sterkere, raskere, og mer pålitelig
 • Økt nedlastings- og opplastningshastighet
 • Kan kobles til hvor som helst rundt huset ditt
 • Fjerner WiFi “dødsoner”
 • Enkelt å installere
 • WPS-funksjon
 • Rimelig for alle!

HVEM KAN BRUKE WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost gir fordeler som vil bli satt stor pris på av alle som har behov for raskere og mer pålitelig internetthastighet og et bredere dekningsområde hjemme eller på jobb. Enten du er en lidenskapelig gamer, elsker filmer eller en student som trenger tilgang til all informasjon til enhver tid – Wifi DuoBoost vil bidra til å dekke alles behov.

HVORFOR WIFI DUOBOOST?

Fire grunner:

 • Hastighet – umiddelbart etter tilkobling vil du kunne spille online, se filmer, bruke YouTube, nyte uavbrutte videosamtaler og mye mer med din raskere og sterkere WiFi-forbindelse!
 • Utrolig enkel installasjon – bare sett den i, koble til og nyt!
 • Universal – kompatibel med hvilken som helst WiFi-ruter, telefon, laptop eller nettbrett;
 • Kostnadseffektiv – forbedrer WiFi-tilkoblingen betydelig uten behov for å betale mer for internettleverandøren din.

HVOR MYE KOSTER WIFI DUOBOOST I NORGE?

SPESIALTILBUD: Wifi DuoBoost holder en kampanje innenfor en begrenset periode i Norge, hvor du kan få dette innovative apparatet med 50% RABATT, til bare 1039.98 kr 519.99 kr med GRATIS FRAKT!

HVORDAN OG HVOR KJØPER MAN WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost er kun tilgjengelig på nett på den offisielle nettsiden. Når du kjøper fra den offisielle butikken kan du forsikre deg om at du får den kombinasjonen som gir deg best pris og kvalitet.